Viking-flagg.

Avsluttet med storseier

(Viking II - VBK 6-0) Adrian Amundsen Bergersen noterte seg for fire mål da rekruttlaget spilte sesongens siste kamp lørdag.

Før siste serierunde var det forstatt mulig å klatret opp til 2. plass for Thomas Pererias gutter. Men da måtte Mandalskameratene avgi poeng hjemme mot Donn, samtidig som Viking gjorde jobben mot Vardeneset.

Rekruttene gjorde så absolutt jobben hjemme på SR-Bank Arena. Men dessverre vant også MK. Dermed ble det 3. plass denne sesongen.

Saken fortsetter under tabellen.

tabell3div19

Avsluttet godt

Lørdagens motstander var Vardeneset. Laget fra nord i byen var allerede før siste serierunde klare for fjerdedivisjon, og hadde i så måte bare æren å spile for.

Da lagene møttes på Tasta i første serierunde, endte det 0-0. Og målløst var det lenge også denne gang. Men like før pause satte Adrian Amundsen Bergersens inn sitt første for dagen, og sørget for at hjemmelaget gikk i garderoben med ledelse.

Andre omgang var så vidt sparket i gang da samme mann økte til 2-0. Kvarteret før slutt fikk han også sitt hat trick.

Ivar Øidvin kom inn midtveis i omgangen. Han scoret to kjappe mål med drøye ti minutter igjen å spille.

På overtid fastsatte Adrian Amundsen Bergersen sluttresultatet til 6-0, da han satte inn et straffespark foran de vel 200 fremmøtte.

Med det er sesongen i tredjedivisjon over for i år. Men flere av guttene skal i aksjon allerede på torsdag. Da venter semifinale i G19-NM mot Rosenborg. En kamp du kan se på SR-Bank Arena fra klokken 16.30. Vel møtt!

Kampfakta

• 26. serierunde, Norsk Tipping-ligaen avdeling 3

• Lørdag 26. oktober kl. 12.00, SR-Bank Arena

• Viking II - Vardeneset 6-0 (1-0)

• Viking: Nicolai Walvik Gundersen – Nils Vallotto, Henrik Heggheim, Sebastian Sørlie Henriksen, Sander Amble Haugen (Daniel Pollen fra 46.) – Jacob Jørgensen, Lars Erik Sødal (Heine Åsen Larsen fra 65.), Harald Nilsen Tangen, Sondre Auklend (Kristian André Knarvik fra 46.) – Adrian Amundsen Bergersen, Maxmillian Taraldset Hæstad (Ivar Øidvin fra 65.)

• Benken: Trym Sølvberg Ur, Jesper Moksnes, Daniel Pollen, Ivar Øidvin, Kristian André Knarvik, Heine Åsen Larsen

• Mål av: 1-0 Adrian Amundsen Bergersen (43.), 2-0 Adrian Amundsen Bergersen (48.), 3-0 Adrian Amundsen Bergersen (75.), 4-0 Ivar Øidvin (78.), 5-0 Ivar Øidvin (81.), 6-0 Adrian Amundsen Bergersen (90.)