Seriestart er utsatt

All toppfotballaktivitet stopper i første omgang til 15 april 2020. Dette innebærer at alle planlagte kamper i Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk-Tipping ligaen, NM kamper og treningskamper utsettes til etter 15 april.
Treningskamper vil ikke bli spilt fra og med 13 mars. Offisielle kamper vil tidligst starte opp igjen første helgen i mai (topp og bredde).

Norges Fotballforbund (NFF) er i tett dialog med myndighetene og vil sammen med Toppfotball Kvinner (TFK), Norsk Toppfotball og Divisjonsforeningen (DF) følge utviklingen tett fremover. Ytterligere tiltak og utsettelser kan ikke utelukkes under gjeldende situasjon.

Målet er fortsatt at både serier og norgesmesterskap skal gjennomføres. Hvordan må en komme tilbake til senere.

Fotballen er en viktig samfunnsaktør og er sitt ansvar bevisst. Hensynet til liv og helse er altoverskyggende.

Treningsfri ut uken:

Klubbene i Eliteserien og OBOS-ligaen har i dag blitt enige om at det gis treningsfri over helgen for alle sine spillere.

Klubbene vil sammen vurdere ny status på dette på et fellesmøte mandag morgen.

Divisjonsforeningens styre oppfordrer sine klubber til å følge samme prinsipp om treninngsfri.

Toppserien har også valgt å innføre samme prinsipp om treningsfri.