Informasjon om tiltak ifbm Coronaviruset

Vi stenger administrasjonen inntil videre.

Viking Fotball følger alle råd og anbefalinger som kommer fra Folkehelseinstituttet og kommunale instanser.

For å begrense faren for smitte blant våre spillere/ansatte gjør vi følgende konkrete tiltak på SR-Bank Arena.

Administrasjonen stenges
Vi har besluttet å holde Administrasjonen i Viking Fotball stengt de neste 14 dagene
Det vil ikke være mulig å komme inn for å se på våre treninger eller få hjelp til sesongkort. Vi vil hjelpe med alle sesongkort spørsmål pr epost / telefon i denne perioden. Vennligst ta kontakt på telefon 51329700 eller e-post: [email protected]

Media som skal besøke våre treninger må benytte maraton porten til inngang, og det er håndhilse forbud med våre spillere.

Garderobeanlegget vårt stenges
Alle lag som benytter SR-Bank Arena og tilhørende treningsbane vil ikke kunne benytte garderobene til å skifte i forbindelse med treninger. Lagene må skifte hjemme, og benytte maratonporten til inngang / utgang.

Dette gjøres for å begrense smittefaren inne i garderobe/dusjanlegg.

Lunsj og kantine rutiner endres
Vi flytter A-laget ut av den vanlige kantinen på SR-Bank Arena, og de vil innta frokost og lunsj på et separat rom inntil videre.

Det vurderes fortløpende om andre tiltak for våre øvrige lunsjgjester skal innføres.

Treningskampene vurderes fortløpende
Vi følger situasjonen og anbefalingene fra Folkehelseinstituttet – og vil følge deres anbefalinger inn i mot treningskampene de neste ukene. Vi har foreløpig ikke tatt avgjørelse om kampene mot Start, EIK og FKH vil gå med tomme tribuner, eller om det vil bli gjort andre tiltak for å redusere smitterisikoen.

Informasjon om dette vil komme på våre nettsider – og det er ikke nødvendig å kontakte oss pr e-post og telefon for å spørre om dette.

Vi kommuniserer ut informasjon til alle våre sesongkortholdere etc pr SMS / e-post.

Mørkeblå Aften
Det er planlagt et større arrangement i forbindelse med treningskampen mot EIK neste tirsdag. Det er nær 400 påmeldte her – og det vurderes ila denne uka om arrangementet avholdes eller avlyses. Alle påmeldte vil få en e-post SMS med informasjon om dette fortløpende.

NTF & NFFs beredskapslan

Norsk Toppfotball forholder seg til råd fra helsemyndigheter i vår beredskapsplan. Sammen med NFF kommer med råd til klubbene som har arrangementene. Per nå går planleggingen for øvrig som normalt.

Kontaktinformasjon:
Generelle henvendelser: [email protected]