FanZone

Kom i stemning og besøk oss i FanZone før utvalgte hjemmekamper!


Foran 2018 sesongen har Viking fokusert på hvordan vi kunne gjøre mer utav hjemmekampene på stadion, og resultatet har blitt FanZone, en spennende arena for store og små Viking-fans.

FanZone skal bli et området foran Stadionparken Kjøpesenter hvor barn og voksne skal komme i riktig Viking-modus i timene før kampstart. Midt i FanZonen vil det være 3x3 ballbinge hvor det er mulighet for idrettslag og andre å sparke fra seg litt energi.

Blåskalle kommer til FanZone før hver hjemmekamp, og er vi heldige tar han også med seg spillere og trenere. For publikum skal dette være et naturlig samlingspunkt før avspark, og det vil være mulighet til å skaffe seg mat, drikke og supporteffekter i FanZone.

Hver gang vi arrangerer FanZone vil det være ulike aktiviteter som for eksempel FIFA-turnering med Vikings egen Esportspiller - Alexander, lykkehjul, triksekonkurranse eller andre spennende fotballaktiviteter. Med andre ord alltid god stemning! I tillegg skal den tidligere fotballspilleren og DJ´en Jan Gunnar Solli bidra med spillelister til Spotify, så her blir det alt fra gamle Viking slagere til de nyeste og største hittene på musikkfronten.

Oversiktskart :

Oversiktskart fanzone
Annonse fra Eliteserien: