Vil du være med på laget?

Vi ønsker å styrke den fantastiske gjengen med Frivillige med enda flere

Vi søker Frivillige innen følgende kategorier:

Servicemedarbeidere:
Vi trenger personer som kan hjelpe oss med å gi våre trofaste supportere en god kamp-opplevelse. Vår Arrangementssjef Bent Sjursen har en god gjeng allerede, men han er alltid på jakt etter flere.

Oppgaver kan være:

- Salg av billetter

- Innslipp i porter

- Informasjonspunkter rundt stadion

- Enkelt vakthold

- Andre kjekke oppgaver

 

Media:

Vår medieavdeling trenger hjelp til flere oppgaver på kampdag. Har du en gryende journalist i magen eller er du kanskje student på jakt etter verdifull erfaring? Da hører vi gjerne i fra deg.

Vi trenger bla. hjelp med følgende:

-       Kampreferat til våre nettsider.

-       Bilder til sosiale medier (Instagram, snapchat, Facebook etc.)

-       Enkel videoproduksjon (Intervjuer med spillere/trenere før/etter kamp)

Annonse:

VIP Verter:

Vi trenger hjelp til å servere våre VIP-gjester den ypperste service når de ankommer Viking Stadion. Oppgavene for VIP Vertene er hovedsakelig å gi gjestene våre informasjon om bord/losje plassering, seteplassering på tribune etc.

Kjøkkentjeneste

Vi er på jakt etter 2-3 personer som kan hjelpe oss med enkle kjøkkenoppgaver på kampdag. Det handler i hovedsak om å koke kaffe, steike vafler/lapper, skjære frukt etc. som skal leveres rundt til media, Frivillige og øvrige ansatte.

 

Vaktmester-assistent:

På en stor stadion er det mye vedlikehold som må til. I det daglige har vi et flott vaktmester-team, men også under våre kamper er det små ting som må fikses, lappes, flyttes etc. Er du en handyman som er glad i Viking så trenger vår Driftssjef Frank Roland en hjelpende hånd på kampdag.

 

Hvordan melder du interesse?

Har du lyst å være med, skriv noen ord om deg selv og hva du kunne tenke deg å bidra med i en e-post til vår Arrangementssjef:

Bent Sjursen - bent@viking-fk.no

Annonse fra Eliteserien: