Vikingklinikken har åpnet

Vikingklinikken er et toppmoderne fysikalsk og medisinsk senter på Viking Stadion.

For nærmere 2 år siden startet vår medisinsk ansvarlige Halvard Øen Grova og Adm. Dir. Eirik Henningsen samtalene rundt hvordan klubben kunne utnytte den kompetansen vårt medisinske team besitter tilgjengelig for allmenheten. Etter flere runder på tegnebrettet, og gode samtaler med Hinna Helsepark ble man enig om å gi Vikingklinikken et forsøk. Etter flere måneder med oppussing av treningssenteret Vikingspillerne tidligere har benyttet, åpnet klinikken dørene forrige uke.

- På Vikingklinikken treffer du behandlere og lege med lang fartstid og bred erfaring innen idrettsmedisin samt forebygging og behandling av skader. Viking Fotballs A-lag og ungdomsavdeling er blant de som i flere år har brukt vår medisinske kompetanse og erfaring, men nå med ny klinikk kan vi endelig utvide vårt tilbud og ønsker alle som ønsker oppfølging av sine skader velkommen til oss, sier daglig leder i Vikingklinikken, Øen Grova. 

Selv om behandlerne i Vikingklinikken har lang erfaring innen idrettsmedisin og behandling av idrettsskader er Øen Grova opptatt av det ikke bare er toppidrettsutøvere som er velkommen til behandling på Viking Stadion.

 - Vi undersøker, behandler og rehabiliterer pasienter med akutte skader og belastningskader, enten de er oppstått under konkurranseidrett på elitenivå eller gjennom lek, friluftsliv, mosjon eller andre former for fysisk aktivitet. Her er det åpent for alle.

Annonse:
Ved å opprette et slikt kompetansesenter i Stadionkroppen til Viking Stadion gir det spillerne i Viking de beste forutsetninger for å være godt rustet til seriestart. Spillerne har nå toppmoderne trenings-, og testutstyr tilgjengelig på daglig basis, og med individuelle treningsplaner får man en fullstendig kontroll på spillernes fysiske tilstand til enhver tid. Kunnskapen og utstyret blir nå tilgjengelig for klinikkens kunder.

- Vi tilbyr fysikalsk rehabilitering og skadeforebyggende trening individuelt, samt gruppetreninger for bedrifter med fokus på funksjonell trening. Testutstyr som Viking-spillerne bruker for å måle styrke og yteevne, er tilgjengelig også for våre kunder.

 

Ta kontakt med Vikingklinikken på telefon 51315111 eller via www.vikingklinikken.no for booking av timer.

Annonse fra Eliteserien: