Viking - Sogndal, Kristian Thorstvedt. Foto: Sander Selsvik Jacobsen

Viking FK søker leder til samarbeidsprosjekt

Viking FK søker etter leder i 100% stilling til nytt samarbeidsprosjekt med klubbene i regionen. Som leder for dette prosjektet er du en meget viktig del av spiller- og trenerutviklingsarbeidet i Stavanger-regionen.

Dette er et nytt satsingsområde der hovedfokus vil være på utvikling av grasrottrenere. Målgruppen er foreldretrenere som har ansvaret for lag med spillere i alderen 7-9 år. Arbeid på ettermiddags-/kveldstid må påberegnes.

Viking FK søker etter en fotballfaglig sterk person med gode organisatoriske evner, som gjennom sterke relasjonelle ferdigheter evner å skape gode relasjoner og veilede trenere og spillere på en motiverende måte.

Viking FK ser etter en utadvendt, selvstendig og strukturert person med god gjennomføringskraft.

Viking FK kan tilby et fotballfaglig sterkt, lærerikt, energisk og inkluderende miljø.

Oppgaver:

• Utvikle planer og strategier for å bidra til et vesentlig trenerløft i regionen.
  • Bidra aktivt ut i samarbeidsklubber i Stavangerregionen, hver uke, som trenerveileder.
  • Utvikle og implementere trenerutviklingsverktøy for klubber som er en del av samarbeidsprosjektet. Herunder utarbeidelse og deling av årsplaner, periodeplaner og øktplaner for trenere som er ansvarlige for spillere i aldergruppen 7-9 år.
  • Ansvarlig for gjennomføring av fagsamlinger og trenerutdanning for trenere i samarbeidsklubber.
  • Delta på Viking FK`s fotballskoler.

Kvalifikasjoner:

• Trenerutdanning: UEFA B-lisens eller høyere og/eller bachelorgrad/master i idrettsfag, evt. annen relevant utdanning.
  • Trener- og spillererfaring.
  • Erfaring med trener- og spillerutvikling.
  • Gode samarbeidsevner.
  • Gode lederegenskaper.
  • Positiv og utviklingsorientert.
  • Strukturert og nøyaktig.
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter.
  • Evner å representere Viking FK på en positiv måte ut i regionen.
  • Oppdaterte IT-kunnskaper.

Lønn etter avtale.

Søkeren må bo i Stavanger eller i nærområdet.

Kvinner oppfordres til å søke.

Søknad sendes til: Utviklingsleder Mats Ullereng, mats@viking-fk.no

Søknadsfrist: Omgående.