Viking - Bodø/Glimt 2-1, Hordene

Vi ser frem mot Molde

På søndag spiller vi atter en cupfinale i det som er en tøff høst. Ingen unnskyldninger, vi må kjempe knallhardt for å komme ut av dette.

Siden det er atter en cupfinale er det passende at vår motstander søndag er Molde. Et lag vi har god erfaring mot i nettopp cupfinalen. Hvem glemmer vel Alf Kåre Tveit som fløy verden rundt i 1989? Det er likevel historie, og alt som betyr noe er nåtiden.

Ingen er fornøyde med det som skjedde borte mot Sandefjord, men det nytter ikke å dvele med den kampen heller. Alt fokus i Jåttå ligger på vår neste kamp.

Grunnet det røde kortet til Sime Gregov og Julian Ryersons femte gule kort for sesongen vil det bli omrokkeringer fra laget som møtte Sandefjord søndag.

Veien tilbake til laget er dermed åpen for spillere som José Cruz, og André Danielsen, som er klar for spill igjen etter suspensjonen han pådro seg mot Brann. Zymer Bytyqi er en annen som fort kan spille seg inn på laget igjen, sammen med Fredrik Torsteinsbø.

Forrige gang lagene møttes kjempet Viking seg tilbake fra det å ligge under med to mål. Mathuas Bringaker scoret vårt først, mens Kristoffer Haugen utliknet kort tid før slutt. Så ble hjertene våre knust på overtid av overtiden.

For øyeblikket ligger Molde, under ledelse av Ole Gunnar Solskjær, på fjerdeplassen i Eliteserien. Så det er ingen illusjoner om at dette kommer til å bli et lett oppgjør. Vi må kjempe knallhardt for hver ball, hver cm og vise dere at vi er verdig den støtten dere har og fortsetter å gi laget.

Billetter til søndagens kamp kan du kjøpe her. Ses på stadion.

Annonse: