Velkommen til Ross the Boss

Det er med stor glede vi kan annonsere at Ross Jenkins er nyeste tilskudd til Viking-troppen. Midtbanespilleren har signert kontrakt ut 2017.

-Det har vært veldig bra så langt, og det er kjekt å være her i Stavanger, sier Ross til oss etter å ha satt navnet sitt på kontrakten som binder ham til de mørkeblå.

Etter å ha debutert for sitt lokale lag Watford tilbake i 2008 har Ross vært rundt omkring i fotball-Europa. Han spilte 81 kamper for sin barndomsklubb, og har senere spilt i både Romania og Bulgaria.

-Jeg gleder meg til å spille for Viking, og tror dette blir en fin utfordring for meg som fotballspiller, fortsetter Ross. Han ser på seg selv som en lagspiller, som er god til å distribuere ballen videre til lagkameratene.

Ross gjorde en god figur i sin første treningskamp for klubben, der vi møtte Vindbjart og vant 4-0. Trener Ian Burchnall var også veldig fornøyd etter den opptreden, og det ble en lett avgjørelse å signere ham. Det blir nok en litt heftigere test mot Lillestrøm, men briten ser frem til utfordringen.

-Nå vet jeg ikke så mye om Lillestrøm enda, vi skal ha videomøte nå, men jeg er ikke akkurat redd for litt fysisk spill, sier mannen med fortid i Championship.

Ross Jenkins vil være spilleklar søndag mot Lillestrøm. Der vil det også være mulighet for å se Sime Gregov, Fredrik Torsteinsbø, José Manuel Cruz, Tommy Høiland og Tore André Sørås. Billetter kan du kjøpe her.

Annonse fra Obos-ligaen: