Viking - Notodden. Fredrik Torsteinbø.

Torsteinbø strålte da han fikk sjansen fra start

Etter to assists i innhoppet mot Åsane i forrige hjemmekamp, fikk Fredrik Torsteinbø endelig sjansen fra start. Det resulterte i to scoringer, som ble avgjørende i seieren mot Notodden.

-       Det er deilig å få muligheten. Jeg føler jeg gjør det bra når jeg endelig får sjansen, sier en glad tomålsscorer.

Det er ikke mange kamper Torsteinbø har fått startet for Viking etter overgangen fra Hammarby i fjor, men etter å ha prestert strålende i to hjemmekamper på rad, håper han på å etablere seg i startelleveren fremover. Siddisen har fått sjansen i forskjellige posisjoner hittil i sesongen, og innrømmer at det kan være vanskelig å bytte posisjon så ofte. På trening har han trent som spiss, mens han kom inn som kant i oppgjøret mot Ull/Kisa. Mot Notodden er han en av kampens store giganter som indreløper. 

-       Det er en sykt kjekk posisjon å spille, men det kan være vanskelig når jeg ikke har fått trent så mye som indreløper. I dag funker det jo selvfølgelig veldig bra, sier han. 

Viking styrte kampen fra start til slutt og Torsteinbø satte inn 2-1 like før pause, før han sikret seieren med sin andre for dagen mot slutten av kampen. Begge målene var assistert av høyreback Claes Kronberg. Både dagens tomålsscorer og lagkamerat Kristian Thorstvedt var offensive og truet Notodden stadig med løp inn i bortelagets sekstenmeter. 

-       Vi fokuserer veldig mye på å komme fram i banen og inn i feltet med indreløperne våre, og da er det viktig at vi har to målfarlige spillere i den posisjonen. Fredrik har vært veldig god på trening og vi mener det er en rolle som passer hans egenskaper veldig bra, sier en fornøyd Bjarne Berntsen. 

Viking tar nå turen til Levanger i neste runde, før Torsteinbøs gamle klubb Sandnes Ulf, kommer på besøk til 16.mai-fest på stadion.

Annonse fra Eliteserien: