Madla - Viking. Jonas Pereira kom inn for Oestigaard på venstreback.

Surt tap for rekruttlaget

Viking 2 gikk på en smell hjemme da hardtkjempende Øystese ble for sterke.

Lørdag tok rekruttlaget imot bunnlaget Øystese hjemme på SR-Bank Arena. Etter en sterk seier borte mot serieleder Sotra forrige helg, var de mørkeblå på jakt etter enda en skalp for å holde følge med lagene i toppen.

Men det var gjestene som tok ledelsen i oppgjøret etter Aleksander Andersens scoring i det 42. minutt. Kaptein Jonas Nilsen Pereira utlignet ikke lenge etter, slik at lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Øystese hadde visstnok så vidt greid å skrape sammen nok spillere til hel kamptropp, men det stoppet dem ikke fra å ryste Viking. For etter 54 minutter tok de nok en gang ledelsen, denne gang ved Knut Eriksen Eide. Og kvarteret senere fikk de straffespark. Det satte Jens Aase sikker i mål, og dermed var stillingen plutselig 1-3 på SR-Bank Arena.

– Vi visste at de var farlige på dødballer, men allikevel så scorer de to mål på lange innkast, sier Viking 2-trener Thomas Pereira, som også forteller at laget hans startet kampen godt, men at de etter hvert ble dratt med i gjestenes spor, noe som involverte mye stopp i spillet og ga Øystese hvileperioder.

På overtid fikk også hjemmelaget straffespark, og Jonas Nilsen Pereira scoret og reduserte til 2-3. Men nærmere kom dessverre ikke Viking 2 denne gangen.

– Etter straffescoringen deres til 3-1 satser vi mye framover, men greier ikke å komme til de helt store sjansene selv om vi har mye ball. Vi får 2-3 scoringen litt for sent, men idag var vi ikke bedre, avslutter Pereira.

Neste kamp er borte mot Fyllingsdalen lørdag om en uke.

Kampfakta

• 18. serierunde i 3. divisjon avdeling 4, SR-Bank Arena

• Viking 2 - Øystese 2-3 (1-1)

• Viking 2s lag: Kai Anton Kleven – Daniel Pollen, Herman Johan Hauge, Adrian Nilsen Pereira, Jens Berland Husebø – Lasse Egeland, Jonas Nilsen Pereira (k), Harald Nilsen Tangen, Sander Amble Hauge – Klajdi Burba, Liban Ali Ahmed