Os-tap ble til Ulf-triumf

Viking kjempet med nebb og klør mot et mer rutinert Os-lag, men maktet aldri å slå hordalendingene. Lørdagens sure 1-2-nederlag, ble snudd til en suverent god søndag for Vikings juniorer, der "gaukane" fra Sandnes ble etterlatt i grøfta av revansjesugne Siddiser.

Søndagens storseier

Etter at mange fra 2001-kullet fikk prøve seg mot Os, var det 2000-kullet som siklet etter nettsus mot de lyseblå. Thomas Pereira var særs godt fornøyd etter søndagens seier.

-Os spilte mye langt i bakrom, det passet oss ikke særlig godt, der hadde de nye spillerne på laget vårt litt problemer med å løpet opp angriperne deres. Vi starte bedre mot Ulf, der vi også fikk brukt mer av våre kvaliteter.

Videre så presiserte den tidligere Viking-backen at det viktigste denne helgen var kamptrening og kollektivt samspill.

-Vi har mange gode individuelle spillere som kan avgjøre kamper- men det kollektive er noe vi ønsker å forbedre oss på.

Pereira fortalte også viktigheten av en stram og god struktur, og mener også at målene som slippes inn er ofte grunnet lagets offensive feil.

-De målene vi slipper inn er ganske enkle. Vi var bedre på etablert spill i fjor, men jeg synes likevel at den defensive strukturen er god gjennom helgens to kamper.

Vikings juniorlag fikk med denne helgen god kamptrening, og dermed et godt fundament til å  bygge videre på.

Heia Viking!

Annonse: