Vi inviterer til Drømmedag

Lyse & Viking inviterer jente & guttelag til Drømmedag på Viking-stadion - fotballskole og OBOS-liga kamp.

Sammen med Lyse ønsker vi å legge til rette for at 13 & 14årslag fra vårt nabolag kan møtes, trene sammen og oppleve topp OBOS-liga fotball på SR-Bank Arena.

Gjennom å treffes utover seriekampene håper vi at regionens lag kan knytte nye vennskap på tvers av klubber.

På 4 av våre hjemmekamper til høsten vil arrangere følgende opplegg:

• Lagene hentes med buss på sitt klubbhus ca. 3 timer før avspark, og kjørt til NSE-Banen ved SR-Bank Arena

• Det blir arrangert en treningsøkt sammen sammen med noen av våre A-lagspillere og dyktige trenere i Viking Akademiet. Treningsopplegg er ledet av Utviklingssjef Mats Ullereng.

• Det arrangeres ulike ferdighets stasjoner, konkurranser med flotte premier og en mini-turnering til slutt. Økta varer ca 90minutter.

• Deltagerne får mulighet til å skifte (ikke dusje) i våre lokaler før vi går inn til kamp.

• Deltagerne får kampbilletter til et samlet område på SR-Bank Arena og får mat & brus til kampen.

• Deltagerne får en t-skjorte og Viking-skjerf fra Lyse.

• Deltagerne blir fraktet tilbake til klubbhuset med buss etter kampslutt.

Hvem kan søke?

• Alle 13 & 14års lag i Rogaland - Både gutter og jenter

Hvilke kamper gjelder dette?

19. aug. - Strømmen

2. sept. - Levanger

23. sept. - Sogndal

7. okt. - Tromsdalen

Fyll ut skjema og søk her!

Frist: 25. Juni 2018

Annonse fra Obos-ligaen: