Kroatisk stopper klar for Viking

Etter at han tirsdag ettermiddag passerte den medisinske testen er det klart, Sime Gregov blir Viking-spiller. Kontrakten har varighet ut året.

-Med Sime Gregov på plass får vi en solid og voksen midtstopper, som er god i begge bokser, sier sportssjef Bård Wiggen om Vikings nye spiller.

Sime  kommer vederlagsfritt til klubben, etter senest å ha spilt for slovenske FC Koper. 27-åringen kommer fra byen Zadar i Kroatia. På 181 kamper i sin karriere har den høyreiste midtstopperen scoret fire mål.

-Han er i bra matchform og kommer rett fra ligaspill, fortsetter Bård om stopperen.

Sime vil ha sin første økt som Viking-spiller på onsdagens trening i Jåttå etter at han tirsdag gikk igjennom den medisinske testen, og vi vil selvsagt være på plass for å få et intervju med vår nye kroatiske viking.

Grunnet overgangsvinduet vil han i likhet med Tommy Høiland først være klar for dyst i hjemmeoppgjøret mot Lillestrøm den 6. august, men vi trenger din støtte allerede søndag i siste hjemmekamp før sommerferien. Billetter til kamp mot Sogndal kan du kjøpe HER!

Annonse: