Hilsen fra La Manga!

Jan Magne fra supporteralliansen er på La Manga og sett gutta i aksjon på treningsleir. Han hilser og melder om god stemning

Da nærmer årets treningsleir seg slutten her på La Manga. Treningsuka startet med opp mot 30 grader med gode baner. Det har vært en trening til dagen på gress. Humøret i troppen er topp og det merkes at seriestart nærmer seg. Konkurranseinstinktet er på topp og det viser spillerene med at de vil vinne alle konkurransene under treningen.

Kampen mot Brann var spennende med mye godt spill. Laget har kommet langt i sine sesongforberedelser. Brann hadde kun noen få sjanser på dødball. Laget virker allerede solid med 3 uker til seriestart.

Rasmus har fin fremgang etter kneskaden sin, og responderer bra på treningen. Han sier selv at det føles veldig bra både i løp og med ball. Men han er ikke klar til kampen på tirsdag.

I dag mandag kom det vanlige La Manga været. 10 grader kald vind og regn. Noen sportsjournalister ble kreative i regnet og tok bilder fra bilen. Linsa tålte ikke regn ble det sagt!

Kampen i kveld vil noen flere spillere få spilletid. Kronberg står nok over da han har vært litt småsyk de siste dagene, men det er ikke noe alvorlig.

Prøvespilleren fra Crystal Palace virker veldig bra. Jeg tror han kan bli en spennende spiller som allerede har funnet sin plass i gruppa. Han virker sterk og rask, samt det er lett å se at han vet hvordan få ballen i mål. Han blir spennende å se i en kamp snart.

Med tanke på det laget viser her på La Manga, så tror jeg vi kan se frem til en bra sesong med spennende unggutter som vil overraske flere når serien starter om ca 3 uker.

Så for dem som enda ikke har kjøpt seg sesongkort , LØP OG KJØP!
Dette blir bra!

La Manga hilsen