God stemning på medlemskveld i går

Med et av de beste oppmøtene på flere år, der Ian Burchnall, Steffen Ernemann og Amund Wichne var en del av innslagene, ble årets Hordene aften en kjekk kveld.

Det hele begynte med vår hovedtrener Ian B som informerte om fortid og fremtid i årets sesongoppkjøring, og etterpå kunne salen stille spørsmål til Ian og Vikingspillerne.

Det ble en spennende dialog mellom medlemmene i Hordene og Vikingpanelet.

Og det var veldig kjekt å få slik «inside» info direkte fra de involverte: «Har fått en bedre forståelse for hva som må til…… har tro på det Viking holder på med, og det virka som om de hadde et knallbra samhold i gruppå», uttalte en av de fremmøtte.

Det ble en kveld med mye fotballsnakk, men også masse handel av sesongkort, utstyr og medlemsskap i VikingHordene.

Vil du bidra til et voksende tribuneliv og lage stemning på stadion?
Da er VikingHordene plassen for deg! Nå er det under 4 uker til første hjemmekamp, kjøp sesongkort og bli med oss på kamp. Sammen skal vi skape store øyeblikk!

Les mer om VikingHordene her

Annonse: