Viking - Åsane.  Alle mann i angrep; Tripic med ballen, Høiland foran, Ryerson og Thorstvedt følger på.

Før kampen: Viking – Notodden

SR-Bank Arena: Søndag 6.mai kl. 18.00

Etter den sure exiten mot Bryne i cupen tidligere denne uken, rettes nå fokuset mot en ny hjemmekamp på SR-Bank Arena. Denne runden er det nyopprykkede Notodden som kommer på besøk. Viking har vunnet tre kamper på rad i serien, og er ute etter å fortsette der de slapp mot Åsane i forrige hjemmekamp, som endte 4-0. I forrige runde spilte de mørkeblå tidvis nydelig fotball og ledet 1-5 allerede i starten av andre omgang. Laget slapp seg nedpå mot slutten av kampen, men klarte likevel å dra i land en 4-5 seier mot Ull/Kisa.

Viking ligger nå på andre plass med 12 poeng etter fem runder, kun ett poeng bak serieleder Aalesund.

Assistenttrener Morten Jensen er i klar i talen på hva som må til for å slå Notoddden.

- Vi må fortsette det harde arbeide vi har lagt ned de 3 siste seriekampene. Dekke rom for hverandre, og by på oss selv offensivt. Da er det gøy å se Viking spille fotball. Og så er det denne kontrollerte galskapen da...

Om Notodden

Notodden rykket opp til Obos-ligaen foran årets sesong, men har foreløpig gjort de fleste tabelltips til skamme med en god sesongstart. Laget fra Telemark ligger på 4.plass, og har kun ett tap i serien, som kom mot opprykksfavoritt Sogndal. På bortebane har de to seire på to kamper, og er sammen med Viking og Aalesund de eneste lagene med full pott på fremmed gress.

Erik Midtgarden er lagets og ligaens toppscorer hittil i sesongen. Han har scoret seks mål og er en spiller Viking må ha fokus på for å vinne kampen.

Annonse fra Obos-ligaen: