Viking - Åsane.  Julian Ryerson kontrollerer ballen.

Før Kampen: Ull/Kisa - Viking

HUSK: Tidlig kampstart 15.00.

Viking jakter sin tredje strake borteseier i årets sesong på søndag. Tabellnabo Ull/Kisa står på motsatt banehalvdel på Jessheim Stadion. Gultrøyene ligger ett poeng bak Viking etter fire kamper, og kan dermed gå forbi på tabellen med seier.

Viking ser ut til å ha fått sving på sakene etter en overbevisende 4-0 seier hjemme mot Åsane sist runde, og håper å fortsette den gode formen.

Kristian Thorstvedt spilte en god kamp mot Åsane, og scoret sitt første obligatoriske mål for Viking. Han er klar for å gjenskape prestasjonen allerede på søndag.

- Det var en drøm som gikk i oppfyllelse da jeg scoret mitt første mål for Viking. Det er definitivt en opplevelse jeg ønsker å oppleve igjen allerede på søndag - så får vi se hvordan det ender.

For Thorstvedt er det å spille i Viking en gutte drøm.

- Etter å ha gått på stadion i hele oppveksten og sett på de store gutta, var det kjekt å returnere til klubben før årets sesong. Nå skal vi rett opp der vi hører hjemme, og da må vi slå Ull/Kisa borte på søndag.

Om Ull/Kisa

Ullensaker/Kisa holder til på Jessheim i Akershus. I fjorårets sesong endte de på en respektabel 6.plass i Obos-ligaen, men klarte ikke å rykke opp da de røk i første runde av kvalifiseringen mot Mjøndalen. Som nevnt har de startet sesongen bra, og har åtte poeng på fire kamper. Det holder til en foreløpig 5.plass på tabellen. De startet sesongen med 1-1 både mot Jerv og HamKam, før de nå har vunnet to kamper på rad mot Nest-Sotra og Strømmen.

Trener for laget er tidligere Viking-spiller Vegard Skogheim, som spilte 60 kamper for de mørkeblå mellom 1995 og 1998. Han spilte også på A-landslaget i løpet av karrieren, og har trent lag som HamKam og Kongsvinger etter han la skoene på hylla.

I løpet av vinteren har Ull/Kisa mistet sine to største stjerner og toppscorere Ødemarksbakken og Sandberg, som scoret til sammen 23 mål forrige sesong. I denne kampen kan man se opp for Nicolay Solberg som hadde 17 målpoeng på 27 kamper i fjor, og Ole Andreas Nesset, som har startet årets sesong med tre mål på tre kamper.

Annonse fra Obos-ligaen: