Før kampen: Levanger - Viking

Her er laget som starter mot Levanger i kveld kl 18.00

Bjarne Berntsen gjør noen endringer på laget som startet forrige serierunde mot Notodden på SR-Bank Arena. Zlatko Tripic og Leo Østigård er ikke 100% match-fit og starter derfor oppgjøret på benken. Tord Salte tar derfor plass ved siden av Markus Nakkim, som er tilbake fra et skadeavbrekk, i midtforsvaret.

Fjorårets kaptein, Andre Danielsen, erstatter Tripic på venstrekanten.

Dagens Viking-lag:

IMG_4621
Laget som starter mot Levanger

Om Levanger:

Levanger har fått en litt trå start på sesongen, men 4 poeng på de første 6 kampene. Laget vant imidlertid 4-3 i forrige hjemmekamp mot Ham Kam.

Lagets toppscorer er den tidligere Rosenborg, Ranheim og Sandefjord-spissen Jo Sondre Aas, som står bokført med 2 scoringer så langt denne sesongen.

For oss i Rogaland, blir det et gledelig gjensyn med OBOS-ligaens All-Time toppscorer: Robert Stene. Stene var svært delaktig i både Randaberg Fotball og Stavanger IF mot slutten av 2000 tallet, og noterte seg for et titall scoringer for begge klubbene under sin tid i Stavanger.

PS!
Daglig Leder i Levanger er forøvrig den tidligere skihopperen Hroar Stjernen. Stjernen står bokført med en seier i verdenscupen i Bischofshofen (1985)

Kampstart er 18.00 og kampen kan sees på Eurosport Player, eller på Eurosport Pluss 8 i din TV løsning.

Annonse fra Eliteserien: