FanZone!

Kom i kampstemning med årets store nysatsning!

Foran 2017 sesongen har Viking fokusert på hvordan vi kunne gjøre mer utav hjemmekampene på stadion, og resultatet har blitt FanZone, en spennende arena for store og små Viking-fans.

FanZone skal bli et området bak Aftenbladet tribunen (langsiden i sør) hvor barn og voksne skal komme i riktig Viking-modus i timene før kampstart. Midt i FanZonen vil det være 3x3 ballbinge hvor det er mulighet for idrettslag og andre å sparke fra seg litt energi.

Blåskalle kommer til FanZone før hver hjemmekamp, og er vi heldige tar han også med seg spillere og trenere. For publikum skal dette være et naturlig samlingspunkt før avspark, og det vil være mulighet til å skaffe seg mat, drikke og supporteffekter i FanZone.

Hver gang vi arrangerer FanZone vil det være ulike aktiviteter som for eksempel Fifa turnering med Viking-spillere, lykkehjul, triksekonkurranse eller andre spennende fotballaktiviteter. Med andre ord alltid god stemning! I tillegg skal den tidligere fotballspilleren og DJ´en Jan Gunnar Solli bidra med spillelister til Spotify, så her blir det alt fra gamle Viking slagere til de nyeste og største hittene på musikkfronten.

Odd testet FanZone konseptet noen kamper i fjor med stor suksess, klikk på videoen for å få et innblikk i hvordan FanZone vil bli gjennomført!​


Vi sees i Viking FanZone!

Har du kjøpt deg ditt eget sete her på Viking Stadion?
Kjøp sesongkort her eller kom innom oss i Vikingbutikken og kjøp sesongkort for Eliteserien 2017!

Inngangen til den nye butikken finner du ved port 3, ikke langt i fra spillerinngangen.
(Åpningstider: Man-Tor 10-15, Fre 10-18 og Lør 10-14)

Annonse fra Obos-ligaen: