Enkelt å kjøpe billett og sesongkort

Brukeropplevelsen er forbedret. Nå fjernes brukernavn og passord. Det er få klikk fra du har bestemt deg til billetten ligger på mobilen og e-posten din.

Viking byttet billettsystem foran sesongen 2017. For å gjøre det enklere å kjøpe sesongkort og billetter. Brukernavn og passord er fjernet helt fra kjøpsprosessen, og det er få klikk fra du har bestemt deg til du har billetten i hånden. Dette er de viktigste endringene:

  • Ingen brukernavn eller passord
  • Både billett og sesongkort er en QR-kode
  • Få klikk fra du har bestemt deg til du har kjøpt billett eller sesongkort
  • Billetten kan skrives ut hjemme, eller legges til Wallet/Passbook på mobiltelefonen din
  • Du har alltid med deg billetten – enten i Wallet, på sms eller på e-post

>>Kjøp sesongkort her

Billetten din er en QR-kode som scannes når du kommer til Stadion på kampdag, på samme måte som når du flyr fra Sola. Enkelt og effektivt for både deg og klubben.

Når du kjøper sesongkortet eller billetten blir du bedt om å oppgi navn, e-postadresse og mobil-nummer. Det er alt vi trenger for å sende deg QR-koden som inneholder billetten eller sesongkortet.

Se billedgalleriet vårt som viser deg hvor enkelt du kjøper sesongkort til Eliteserien 2017. Det er like enkelt når du skal ha en ordinær billett. Men ikke gå glipp av et eneste minutt av årets spennende Eliteserie. Kjøp sesongkort til alle hjemmekampene nå, da får du vår beste pris og 15 fantastiske opplevelser på Viking Stadion!

>> Kjøp sesongkort her

Annonse fra Obos-ligaen: