Drømmedag

Denne høsten har Lyse og Viking invitert til Drømmedag på SR-Bank Arena.

Ønsker å motivere

– Vi ønsker at unge fotballspillere skal få oppleve noe unikt, og noe som kan motivere dem videre i livet, sier markedssjef i Viking, Kjartan Salvesen.

I samarbeid har Lyse og Viking invitert jente- og guttelag fra regionen til en Drømmedag på SR-Bank Arena denne sensommer/høsten. Drømmedagen har startet med at lagene har blitt hentet på sine klubbhus og så kjørt til Jåttåvågen. Her har de blitt tatt imot med flagg og stor ståhei av Viking-akademiets trenere, før de i egen garderobe har funnet skjerf og treningsskjorter levert av Lyse. Deretter har det blitt arrangert en treningsøkt sammen med A-lagsspillere og trenere fra Viking-akademiet. Treningen har blitt ledet av utviklingssjef i Viking, Mats Ullereng.

Under treningsøkten har det blitt arrangert ulike ferdighetsstasjoner, konkurranse med flotte premier og en miniturnering som avslutning. Opplegget har vart omlag 90 minutter, og tilbakemeldingene har vært gode.

Etterpå har deltakerne fått kampbillett, og så har de kost seg sammen på tribunen med pizza, brus og heiarop. Drømmedagen har blitt avsluttet med at deltakerne har blitt fraktet tilbake til klubbhuset sitt etter kampen.

Stor interesse

Dette har blitt arrangert under kampene mot Strømmen, Levanger og Sogndal, og vil for siste gang denne sesongen arrangeres i forbindelse med søndagens kamp mot Tromsdalen.

– At flere lag fra regionen møter hverandre, danner nye vennskap og lærer av hverandre, ser vi på som det viktigste med dette konseptet. Vi gleder oss til fortsettelsen, og håper vi kan finne rom for et slikt type opplegg også til neste år, sier Salvesen.

Over 50 lag har søkt om å få sin Drømmedag på stadion, og så langt har åtte heldige fått deltatt. De som ikke har fått mulighet denne gang, har blitt tildelt billetter av Lyse til en valgfri kamp.

De heldige så langt har vært:
  • Sola/Våganes J13 og Tjensvoll J14 (Strømmen)
  • Åkra IL G13 og Ganddal IL G13 (Levanger)
  • Randaberg IL J14, Midtbygdens IL J14, Hundvåg FK J13 og Hinna FK J13 (Sogndal)
  • Brodd G14 og Hundvåg FK G14 (Tromsdalen)

Annonse fra Obos-ligaen: