Ian Burchnall før møtet med Rosenborg

Burchnall slutter i Viking

Viking Fotball og Ian Burchnall er blitt enige om å skille lag og avslutte ansettelsesforholdet i klubben.

Viking Fotball ble i går kveld enig med Ian Burchnall om å avslutte arbeidsforholdet som klubbens A-lags trener.

-Ian Burchnall er vi alle blitt glad i. Hans vennlige fremferd og lojalitet til klubben setter vi meget høyt. Men han er ansvarlig for de manglende resultater i  inneværende sesong. Utgangspunktet hans har ikke vært optimalt; en tynn og ung tropp, 9 spillere ut i løpet av første halvår, 8 spillere inn sommervinduet samt en lang rekke «stang ut» resultater har preget situasjonen. Dette er krevende rammebetingelser, men fotball på dette nivået krever resultater.

Vi ønsker å takke Ian for samarbeidet, og ønsker han lykke til videre i karrieren.

Bjarte Lunde Aarsheim og Kurt Hegre tar over hovedansvaret ut sesongen.

Mer info kommer.

Annonse fra Obos-ligaen: