Tommy Høiland

Snuoperasjonen

Et av de få minnene man har fra Stabæks tidligere storstue,Telenor Arena, var Vikings ville snuoperasjon mot Stabæk tilbake i 2010

Jan Banan Tømmernes (ja, mellomnavnet var et tapt veddemål) hadde scoret begge målene til den Bærums-baserte klubben. Viking hadde ofte et problem med å omstille seg etter en svak start på kampene, men likevel var noe ekstraordinært på gang denne sommerkvelden for snart et tiår siden. 

Skjermbilde 2017-01-10 kl. 13.43.03.png

Et Jæren-show uten sidestykke

Felleskjøpet og dårlig polerte scootere, Tommy Høiland og Vidar Nisja kommer er mine stikkord  når jeg tenker på Jæren. Med under 20 minutter igjen av oppgjøret scoret Høiland sitt første, bare minutter senere stod det 2-2. Viking hadde et monumentalt overtak- trodde vi, Stabæk fortsatte og presse Viking bakover, men den gang ei. Nisja scoret på et sedvanlig Vidar Nisja-vis, han var "fox-in-the-box". Det var to motparter i Høiland og Nisja; den ene litt arrogant og spydig, den andre beskjeden og rolig, men 10. juli 2010 var de kongene av Jæren, de hadde kuppet Stabæk og Jan Banan for 3 poeng.

Heia Viking!

Skjermbilde 2017-01-10 kl. 13.42.53.png

Annonse fra Obos-ligaen: