Viking søker motstander

Har ditt lag lyst til å møte Viking i generalprøven til 4. runde i NM? Vi trenger en motstander 24. juni.

1. Runde NM menn: Brodd - Viking 0-3, Kristoffer Haugen

Kristoffer N. Havn

Viking søker motstander. Fra andre divisjon, tredje divisjon eller fjerde divisjon. Som er klar for en kamp mot Vikings A-lag den 24. juni,

- Vi trenger en motstander etter den lille ferien vår og før cupkampen mot Sogndal so spilles den 27. juni. Vi kommer gjerne på besøk. Vi vil gjerne bli med på et hyggelig arrangement i en av klubbene i distriktet. Men er det sånn at en klubb med kunstgras melder seg, inviterer vi gjerne den klubben hit. For det er en grastest vi behøver, sier trener Kjell Jonevret.

Klubber som er interessert i en treningskamp, kan kontakte utviklingssjef Kjell Inge Olsen snarest mulig. Han har epost-adressen kjell.inge.olsen@viking-fk.no

Mods
​ EKSTRAKONSERT
MODS - 5 ÅR E GÅTT - EKSTRAKONSERT
Vikings julekalender
Vikings Julekalender
Følge med på Vikings Julekalender hver dag frem til jul
Viking jenter 16 vant Adidas cup 2014
Etablering av Viking J 16 utviklingslag og Viking Damelag
Viking fortsetter arbeidet med å skape regionens beste utviklingsarena for jenter.
Black Friday
Årets billigste dag!
I morgen er det 'Black Friday' og ville times tilbud i Vikingbutikken

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Kamper

Se alle

​ EKSTRAKONSERT