Viking søker motstander

Har ditt lag lyst til å møte Viking i generalprøven til 4. runde i NM? Vi trenger en motstander 24. juni.

1. Runde NM menn: Brodd - Viking 0-3, Kristoffer Haugen

Kristoffer N. Havn

Viking søker motstander. Fra andre divisjon, tredje divisjon eller fjerde divisjon. Som er klar for en kamp mot Vikings A-lag den 24. juni,

- Vi trenger en motstander etter den lille ferien vår og før cupkampen mot Sogndal so spilles den 27. juni. Vi kommer gjerne på besøk. Vi vil gjerne bli med på et hyggelig arrangement i en av klubbene i distriktet. Men er det sånn at en klubb med kunstgras melder seg, inviterer vi gjerne den klubben hit. For det er en grastest vi behøver, sier trener Kjell Jonevret.

Klubber som er interessert i en treningskamp, kan kontakte utviklingssjef Kjell Inge Olsen snarest mulig. Han har epost-adressen kjell.inge.olsen@viking-fk.no

Byfjorden skole
Byfjord skole på besøk.
Torsdag 22. 09 hadde vi besøk av Byfjord skole i forbindelse med vårt 'Vennskap og Entusi...
Viking - Sarpsborg 08 0-0, André Danielsen
Video: Promo runde 25
Se når kampene spilles og kom i stemning til helgens kamper
Trening straffekonkurranse
Video: Straffekonkurranse
Ble det blå eller oransje seier?
Gatelaget
Gatelaget på tur til Haugesund.
Tirsdag 20. september dro vårt Gatelag til Haugesund for å delta i en 'mini' turnering.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Kamper

Se alle

Byfjord skole på besøk.

Video: Promo runde 25

Video: Straffekonkurranse

Gatelaget på tur til Haugesund.

Drømmedag for Vaulen gutter.

Video: Pedersen etter kveldens kamp

Mest lest