Viking søker motstander

Har ditt lag lyst til å møte Viking i generalprøven til 4. runde i NM? Vi trenger en motstander 24. juni.

1. Runde NM menn: Brodd - Viking 0-3, Kristoffer Haugen

Kristoffer N. Havn

Viking søker motstander. Fra andre divisjon, tredje divisjon eller fjerde divisjon. Som er klar for en kamp mot Vikings A-lag den 24. juni,

- Vi trenger en motstander etter den lille ferien vår og før cupkampen mot Sogndal so spilles den 27. juni. Vi kommer gjerne på besøk. Vi vil gjerne bli med på et hyggelig arrangement i en av klubbene i distriktet. Men er det sånn at en klubb med kunstgras melder seg, inviterer vi gjerne den klubben hit. For det er en grastest vi behøver, sier trener Kjell Jonevret.

Klubber som er interessert i en treningskamp, kan kontakte utviklingssjef Kjell Inge Olsen snarest mulig. Han har epost-adressen kjell.inge.olsen@viking-fk.no

Viking - Tromsø 2-0, Samuel Adegbenro
1-1 i Haugesund
Samuel Adegbenro scoret Vikings mål i jubileumskampen mot Vard Haugesund.
Viking - Tromsø 2-0, Bjør Daniel Sverrisson feirer 1-0
Disse er med mot Vard Haugesund
Viking reiser med 18 mann til Vard Haugesund.
Sandnes Ulf - Viking, JR NM 2-7, feiring av 1-7 målet
Møter Sandnes Ulf i cupen
Vikings G19-lag spiller 3. runde NM mot Sandnes Ulf også i år.
NM-magasin
Kampene i 2. runde J19-NM
Samarbeidslaget til Hinna og Viking skal ut mot Klepp i 2. runde av junior-NM for jenter.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Kamper

Se alle

1-1 i Haugesund