Videoer

Videosøk

Her finner du høydepunkter, intervjuer og annet eksklusivt innhold

Populære videoer

Beklager, det er ingen videoer å vise

En nettleser som støtter HTML5 eller siste versjon av flash player er nødvendig for å se denne videoen.

6 september 2012

Schulze og Berisha mot Odd

Viking tapte 2-5 for Odd Grenland i junior-NM. Men scoringene til Veton Berisha og Eirik Schulze er verd å se igjen.
22 oktober 2014

Kjelle om Burchnall

Ian Burchnall ble presentert onsdag formiddag. Dette sier Kjell Jonevret om sin nye assistent.

22 oktober 2014

Se pressekonferansen med Burchnall

Ian Burchnall ble presentert som Vikings nye assistenttrener onsdag formiddag. Se pressekonferansen her.

20 oktober 2014
Play Video

Vennskap og entusiasme med Motland skole

Vi hadde besøk av Motland skole for Vennskap og entusiasme på Viking stadion.

17 oktober 2014

Soko følger med på Viking

Tomasz Sokolowski følger fortsatt med på hvordan gamleklubben Viking gjør det. Søndag håper han dog å revansjere 4-1-kampen på Viking stadion.

17 oktober 2014

Veton foran Stabæk-kampen

Veton Berisha kommer fra gode opplevelser med U21-landslaget. Han har tro på at også Viking kan sikre seg et godt resultat borte mot Stabæk på søndag.

15 oktober 2014

- Gir en god følelse

Jón Dadi Bödvarsson storspilte igjen for det islandske A-landslaget da Nederland ble slått 2-0 i Reykjavik.

15 oktober 2014

Viking-Folkets lag 4-3

Se Sæbø Ballvideos høydepunkter fra Viking-Folkets lag, som endte 4-3.

14 oktober 2014
Play Video

Ser frem til å møte Stabæk

Viking fikk en god gjennomkjøring mot Folkets lag som en oppvarming til møtet mot Stabæk til helgen.

13 oktober 2014

Vennskap og entusiasme med Røyneberg

Mandag 13. oktober var Røyneberg skole på besøk for Vennskap og entusiasme på Viking stadion.

11 oktober 2014

Calle etter 3-2 over Kopervik

Carl-Henrik Refvik scoret to ganger da vikingrekruttene slo Kopervik 3-2 i Jåttåvågen.

10 oktober 2014

Berti-øyeblikk

Noen av Trond Erik Bertelsens offensive bidrag for Viking.

Første Forrige
Siste (45)